Csirkék és egyéb baromfiúk

Csirkék és egyéb baromfiúk történetei izgalmas és érdekfeszítő képpekkel díszítve.

Hozzávalók:

  • 1/2 dl olaj
  • 2 fej hagyma apróra vágva
  • 2 sárgarépa felkockázva
  • 50 dkg pulykamell kockára vágva
  • 1 kiskanál ételízesítő
  • 1 l tejszín + 1 l víz
  • bors
  • szárírott tárkony
  • tárkonyecet
  • citromlé

Elkészítés:

A hagymát és répát az olajon megfuttatjuk. A pulykamellet ezen fehéredésig sütjük. Megszórjuk ételízesítővel, hozzáadunk 1/2 l tejszínt és 1/2 l vizet. Fedő alatt kis lángon 20 percig pároljuk. A maradék tejszínt és vizet ráöntjük, megszórjuk sóval, borssal és tárkonnyal. Tovább főzzük 30 percig, majd tárkonyecettel és citromlével ízesítjük.

Megjegyzés:




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 47
Tegnapi: 44
Heti: 117
Havi: 522
Össz.: 85 259

Látogatottság növelés
Oldal: Pulykaragu(erdélyi módra)
Csirkék és egyéb baromfiúk - © 2008 - 2024 - chicken.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »