Csirkék és egyéb baromfiúk

Csirkék és egyéb baromfiúk történetei izgalmas és érdekfeszítő képpekkel díszítve.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 csirke (kb. 1,2 kg)
  • 2 nagy fej hagyma
  • 5 dkg húsos, füstölt szalonna
  • 3 evőkanál olaj
  • 1 dl fehérbor
  • konzerv darabolt paradicsom
  • 1-1 mokkáskanál zsálya és rozmaring

Elkészítés:



A csirkét megtisztítjuk, szárazra töröljük, és nyolcfelé daraboljuk. A hagymát meghámozzuk, és karikára vágjuk. A szalonnát apró kockákra vágjuk.
A csirkét megsózzuk, megborsozzuk. Mélyebb lábasban felforrósítjuk az olajat, és a csirke minden oldalát hirtelen megpirítjuk benne. Hozzákeverjük a hagymát és a szalonnát. Kissé megpirítjuk, leöntjük a borral, és belekeverjük a paradicsomot. Sóval, borssal, zsályával, rozmaringgal ízesítjük, lefedjük, és kb. 20 percig főzzük. Párolt rizst kínáljunk hozzá.

venuszavagyzeusz




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 36
Heti: 5
Havi: 162
Össz.: 80 734

Látogatottság növelés
Oldal: Paradicsomos-szalonnás csirke
Csirkék és egyéb baromfiúk - © 2008 - 2024 - chicken.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »