Csirkék és egyéb baromfiúk

Csirkék és egyéb baromfiúk történetei izgalmas és érdekfeszítő képpekkel díszítve.

Hozzávalók:

  • 1 kg pulykamell vagy -felsőcomb
  • 1 fej vöröshagyma
  • 0,5 dl citrom
  • 0,5 dl olívaolaj
  • 0,5 dl fehérbor
  • 1 evőkanál ételízesítő
  • 1 kávéskanál őrölt bors
  • méz

Elkészítés:

A vöröshagymás apró kockákra vágjuk, a citromlével, az olívaolajjal, a fehérborral, az ételízesítővel, az őrölt borssal és a mézzel egy hőálló tálban összekeverjük, majd beleforgatjuk a húst. Pár órán át pihentetjük, de közben néhányszor megfordítjuk. (Ezt előző nap is elkészíthetjük.)

Elővesszük az előkészített húst, majd lefedve, 200 Celsius-fokos sütőben sütjük, közben időnként a levével locsolgatjuk. Amikor elkészült, a sültet tányérra helyezzük.

Burgonyapürét, citromkarikát és idénygyümölcsöt adunk mellé. A sült szaftjával meglocsolhatjuk a burgonyapürét. kikikikikiioiikiiccrr




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 32
Tegnapi: 30
Heti: 236
Havi: 153
Össz.: 80 725

Látogatottság növelés
Oldal: Citromos mézes pulyka
Csirkék és egyéb baromfiúk - © 2008 - 2024 - chicken.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »