Csirkék és egyéb baromfiúk

Csirkék és egyéb baromfiúk történetei izgalmas és érdekfeszítő képpekkel díszítve.

  • 50 dkg pulykamellfilé
  • 2 evőkanál liszt
  • 2 tojás
  • 10 dkg fekete szezámmag
  • 10 dkg lenmag
  • A sütéshez:
  • bőven olaj

Elkészítés:


A húst megmossuk, leszárítjuk, vékony csíkokra vágjuk, és sózzuk. A lisztet kikeverjük a tojással, csipetnyi sóval és pici vízzel.

A olajat mélyebb serpenyőben feltesszük melegedni, s amikor kellően meleg, bemártjuk a húscsíkokat a tojásos masszába, az edény oldalánál lehúzzuk a felesleges tésztát, majd megforgatjuk az összekevert magvakban, és a forró olajban pirosra sütjük. Amikor megsült, papírszalvétára szedjük, hogy leitassuk a felesleges olajat, és tálaljuk. Köretnek burgonyapürét és/vagy párolt zöldséget adhatunk hozzá.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 393 kcalho




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 46
Tegnapi: 44
Heti: 116
Havi: 521
Össz.: 85 258

Látogatottság növelés
Oldal: Fekete szezámmagos-lenmagos pulykamellcsíkok
Csirkék és egyéb baromfiúk - © 2008 - 2024 - chicken.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »